Euro munten op tafel

Beleggen en Sparen

Sparen of beleggen is vaak een belangrijk onderdeel van een financieel plan. Maar hoe dat sparen en beleggen er in de praktijk uitziet, verschilt van persoon tot persoon. Want misschien bent u wel iemand die voor zekerheid gaat. Of neemt u juist een beetje risico voor lief?

Om de juiste keuzes te kunnen maken, gaat Finion uitgebreid in op de risico´s die u wilt en kunt lopen, en legt dit vast in een spaar- of beleggingsplan. Want ook hier geldt weer: het zijn uw persoonlijke wensen en doelstellingen die voor ons het uitgangspunt vormen.

De keuzes die voortkomen uit het plan voeren we niet zelf uit. Daarvoor werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde banken en vermogensbeheerders. Die hebben voor Finion diverse portfolio´s samengesteld: van defensief tot offensief. Los daarvan kent elk portfolio in ieder geval een optimale spreiding. Want daarmee wordt het beleggingsrisico verkleind en het verwachte rendement verhoogd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de keuzemogelijkheden tussen sparen en beleggen, of wilt u een afspraak maken voor een Financieel Plan? Neem dan gerust contact met ons op.